Vijesti

Naši Akademci – Antonija Vidić

Antonija_Vidic  rođena je 23. siječnja 1983. godine u Bosanskoj Gradiški (BiH). Svoje najranije djetinjstvo provela sam u Novom Selu, gdje sam 1990. godine krenula u I. razred osnovne škole.

Po završetku 2. razreda, 1992. god., u tijeku rata, s obitelji sam preselila u Orebić, na poluotoku Pelješcu i tamo pohađala još dva razreda osnovne škole. Potom smo 1994. god. preselili u Rijeku gdje smo proveli godinu dana, i naposlijetku, 1995. god., nakon Vojno redarstvene operacije “Bljesak”, doseljavamo u Ratkovac, te u Okučanima završavam osnovnoškolsko obrazovanje.

Godine 1998. upisujem Opću Gimnaziju u Novoj Gradiški, te po njezinom završetku 2002. god. odlazim u Zagreb na Studij turizma pri Zagrebačkoj školi za menadžment. Godine 2006. stječem zvanje prvostupnice ekonomije, smjer turistički menadžment, te u tom smjeru polažem stručni ispit za Voditelja poslovnice turističke agencije i stručni ispit za Turističkog pratitelja.

Od 2002. godine radim sezonski na poslovima vođenja i prodaje privatnog smještaja u obiteljskoj kući u Orebiću. U međuvremenu radila sam na mjestu Referenta u odjelu marketinga u TD ”Jarun” d.o.o., Zagreb, zatim na mjestu Financial Advisora u posredničkoj tvrtki koja se bavi izradom financijskih koncepata i financijskim savjetovanjem, te u Uredu Uprave turističke grupacije adriatica.net d.o.o. i ugostiteljskog objekta Emporion ugostiteljstvo d.o.o., Zagreb, na poslovima organiziranja i koordinacije na radnom mjestu Poslovne tajnice i Asistenta direktora.
Nakon što su se setre Kristina i Marijana udale, ostala sam živjeti s  roditeljima u Ratkovcu.

0